Film. Mads Mikkelsen gæstede i maj filmfestivalen i Cannes som del af Thomas Vinterbergs nye film 'Jagten'.
Foto: Lionel Cironneau (arkiv)/AP

Film. Mads Mikkelsen gæstede i maj filmfestivalen i Cannes som del af Thomas Vinterbergs nye film 'Jagten'.

Film og tv

Mads Mikkelsen spiller med i ny Hollywood-film

Den danske stjerne har en rolle i thriller baseret på ny John le Carré-roman.

Film og tv

Det er bestemt ikke nyt for Mads Mikkelsen at få international opmærksomhed.

I maj i år vandt danske Mikkelsen på filmfestivalen i Cannes prisen for bedste mandlige hovedrolle for sit blændende spil i Thomas Vinterbergs nye film 'Jagten'.

Tidligere har Mads Mikkelsen også gjort sig bemærket i James Bond-filmen 'Casino Royale', i 'Coco Chanel & Igor Stravinsky' og i 'Clash of the Titans'.

Nu indtager den danske stjerneskuespiller nyt, filmisk land uden for Danmark. Ifølge Ritzau kan man på filmhjemmesiden imdb.com man læse sig frem til, at Mikkelsen er at finde på rollelisten til den kommende Hollywood-film 'Our Kind Of Traitor'.

Hektisk spionroman
Filmen er baseret på den kendte, britiske forfatter John le Carrés roman fra 2010, der har samme titel. På dansk hedder spionromanen 'Dimas drøm'.

'Our Kind Of Traitor' handler om to unge elskende, en litteraturlektor og en advokat, som er på deres livs ferie i det caribiske Hav. Her støder de ind i den karismatiske russer Dima, som udfordrer dem til et spil tennis.

Mødet med russeren virker for de to unge hovedpersoner, til at begynde med, som en forjættende invitation til et eksotisk overklassemiljø. Men det viser sig at få fatale konsekvenser for det unge par og i resten af thrilleren er de på jagt gemnnem Nordsibirien, basaren i Marrakesh, London og forbi herrernes tennisfinale ved French Open på Roland Garros i Paris, indtil de ender i de schweiziske alper.

Romanen er den 22. fra John le Carrés hånd. Den tidligere diplomat og efterretningsagent slog som bekendt igennem i 1963 med ’Spionen der kom ind fra kulden’

Filmer i Canada
Det er endnu uvist, hvilken rolle Mads Mikkelsen skal spille i den kommende spionfilm.

Også Ralph Fiennes og Jessica Chastain bliver i amerikanske medier nævnt som potentielle skuespillere i 'Our Kind Of Traitor'. Filmen skal angiveligt instrueres af det relativt ukendte navn, Justin Kurzel.

Mads Mikkelsen, som i forvejen er i spil til en Oscar for sin præstation i Nikolaj Arcels Struensee-film 'En kongelig affære', er netop nu i Canada. Her spiller han i endnu en international produktion rollen som kannibalen Hannibal Lecter i en kommende serie i 13 dele til den amerikanske tv-kanal NBC.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce