Dokumenteret. Raket-opfart og total nedtur. Dokumentaren om Kidd er et tiløbsstykke og vises nu i tre uger mere.
Foto: Fra filmen

Dokumenteret. Raket-opfart og total nedtur. Dokumentaren om Kidd er et tiløbsstykke og vises nu i tre uger mere.

Film og tv

Kidd-succes får tre uger ekstra i biffen

Udsolgte sale under CPH:DOX giver filmen 'Kidd Life' forlænget levetid i biografen.

Film og tv

Vi kan ikke få nok af at se på, mens han gør sin ting.

I hvert fald blev billetterne hurtigt udsolgt, da filmen 'Kidd Life' - en dokumentar, der nøje følger rap-fænomenet Kidd - blev vist under den nyligt overståede filmfestival CPH:DOX. Og billetsalget galopperede afsted i sådan en hast, at festivalen arrangerede ekstravisninger - som også blev udsolgt.

Nu får dem, der gik forgæves, flere muligheder for at se Andreas Johnsens film om Nørrebro-knægten Nicholas Westwood Kidd, der blev verdenskendt i Danmark på rekordfart.

De næste tre uger kan man se filmen i Empire på Nørrebro (fra 15. november og i Palads (fra 22. november).

Det var ikke blot DOX-publikummet, der var vilde med filmen. Også en række af landets filmanmeldere havde flotte ord at skrive om dokumentaren, der på nært hold følger Kidd og hans kumpaner i Cheff Records i halvandet år.

Information kaldte filmen »energisk« og »tankevækkende«, Berlingske skrev »en fascinerende dokumentarfilm om opstigning til stjernerne og faldet derfra i de første år af hans karriere«, mens Politikens anmelder Kim Skotte gav fire hjerter og kaldte den en af årets mest præcise samtidsdokumentarer.

»Andreas Johnsen har haft kameraet tændt i de fleste situationer. Fluen på væggen sover ikke. Det gør ’Kidd Life’ til en usædvanlig intim og tankevækkende film om berømmelsens pris«.

LÆS ANMELDESE

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce