Kærlighedsdrama. Efter forskellige versioneringer, udsættelser med mere kan man nu endelig få et blik på Simon Stahos film 'Miraklet'.
Foto: Fra filmens plakat

Kærlighedsdrama. Efter forskellige versioneringer, udsættelser med mere kan man nu endelig få et blik på Simon Stahos film 'Miraklet'.

Film og tv

Dyr instruktør er klar med ny biograffilm

Simon Stahos film 'Miraklet' har store stjerner i hovedrollene.

Film og tv

Nu skulle den være god nok: Der er snart premiere på den danske instruktør Simon Stahos nye film.

En instruktør, der af branchen har fået det lidet flatterende tilnavn 'Mr. Box-office poison', efter hans seneste fem film kun har solgt op til få tusinde billetter i de danske biografer.

Anstændigvis bør det bemærkes, at flere af filmene har klaret sig noget bedre i det svenske, hvor tre af de fem film er optaget.

Hans nyeste værk er optaget for tre år siden, men der har været bump på vejen. Egentlig skulle det være en musical, men instruktøren endte med at klippe alle sangscener ud.

Titlen er også ændret (første bud var 'En dans på roser'), og premieredatoen er udskudt flere gange.

LÆS ARTIKEL

Frygter det værste

Brancheforeningen Danske Biografer meldte godt nok allerede ud ved årsskiftet, at der var 'Ny film fra Mr. Box-office poison: Simon Staho'.

Først var det en musical og så var det alligevel ikke. Vi frygter det værste og håber det bedste«. I nyhedsbrevet fremgik premieredatoen også, nemlig 22. maj.

WWW Læs mere her i magasinet Buzz-Bizz ( eksternt link)

Men med en film med så omtumlet en skæbne, skal der næsten en trailer og en plakat til, før man tør tro på det. Og de to ting er netop landet.

Derfor kan man nu se smagsprøven på ikke-syngende Ulrich Thomsen, Peter Plaugborg og Sonja Richter i hovedrollerne i trekantsdramaet 'Miraklet'.

Filmen foregår i et puritansk landsbysamfund, hvor en tidligere danser i kørestol lever sammen med sin mand, der er præst, og deres lille søn. Da hendes tidligere dansepartner og kærlighed dukker op, stilles hun over for et svært valg.

LÆS ARTIKEL

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce