Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

MAKKERPAR. Slut med svensk-dansk ping pong mellem Saga og Martin. Kim Bodnia bliver ikke, når der blændes op for Broen 3 til efteråret 2015.
Foto: PR FOTO

MAKKERPAR. Slut med svensk-dansk ping pong mellem Saga og Martin. Kim Bodnia bliver ikke, når der blændes op for Broen 3 til efteråret 2015.

Film og tv

Bodnia dropper 'Broen'

Kim Bodnia er så misfornøjet med manuskriptet, at han forlader den populære tv-serie.

Film og tv

DR afslører, at der kommer en tredje sæson af den internationalt anerkendte tv-serie 'Broen'.

Samtidig er det sluppet ud, at serien bliver uden den ene del af det faste makkerpar Saga og Martin.

Kim Bodnia, der spiller Martin Rohde over for den svenske skuespiller Sofia Helin, har nemlig meldt fra til den nye sæson af 'Broen'.

»Vi har haft forskellige opfattelser om sæsonens indhold. Kim Bodnia var ikke tilfreds med, hvordan karakteren udviklede sig. Det er ærgerligt, men så må man gå videre og acceptere det«, siger Anders Landstrøm, producent på det svenske filmselskab Filmlance, som producerer serien sammen med danske Nimbus, til Sydsvenskan.

Slut med Martin, Mette og de mange børn

Kim Bodnia har høstet store roser for sin rolle, hvor han har givet den som plaget familiefar og små-vrissende politibamse, men seriens succes har ikke været nok til at holde på den danske skuespiller.

Så sent som i november lovede seriens manuskriptforfatter, Hans Rosenfeldt, i et interview med norske VG, at seerne var sikre på at få mere af Kim Bodnia og hans familie på skærmen.

LÆS ANMELDELSE

Men manuskriptforfatterens dramaturgiske sans har tilsyneladende ikke huet Kim Bodnia, og derfor bliver der nok heller ikke meget sendetid til hans kone Mette og deres mange børn i den kommende sæson.

Nordmand indtager dansk-svensk serie

Til gengæld er det bekræftet, at nordmændene nu bliver lukket ind i seriens skandinaviske politisamarbejde.

Ifølge Hans Rosenfeldt bliver der nemlig skrevet en norsk mand ind i en af seriens store roller.

Oprindeligt var han tænkt som at »skulle have meget med Martin at gøre«, siger Hans Rosenfeldt til VG, men hvem den norske politimand nu skal samarbejde med, er uvist.

Den spørgelystne Saga bliver

Seriens svenske islæt er også sikret med den grænseløse Saga Norén, spillet af Sofia Helin, der har bekræftet, at hun vender tilbage i seriens sæson 3.

»Vi har stadig meget at berette om Saga Norén, og nu kan vi også præsentere seerne for nye spændende karakterer i 'Broens' univers og udvikle deres relationer med hinanden«, siger Hans Rosenfeldt til Ritzau.

Hvem de 'spændende karakterer' er, der skal trækkes med Sagas intimiderende adfærd, vides endnu ikke. Men DR's dramachef, Piv Bernth, lover, at serien vil gå nye veje, når den nu dansk-svensk-norske broserie begynder på ny i efteråret 2015.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce