REAKTIONER. På de sociale medier kan du følge seriens rygtebørs på #TrueDetectiveSeason2.
Foto: Jordan Strauss/AP

REAKTIONER. På de sociale medier kan du følge seriens rygtebørs på #TrueDetectiveSeason2.

Film og tv

Colin Farrell bekræfter rolle i 'True Detective'

Og det svirer i det hele taget med rygter om anden sæson af HBO's anmelderroste miniserie.

Film og tv

»Jeg skal være med i sæson to. Jeg er så spændt«, siger skuespilleren Colin Farrell til den irske avis Sunday World.

Dermed bekræfter han nu rygterne om, at han vil få en rolle i HBO's anmelderroste krimi-miniserie 'True Detective'.

»Jeg ved, at sæsonen vil få otte episoder og tage omkring fire eller fem måneder at skyde. Jeg ved meget lidt om det, men vi skyder den omkring Los Angeles, hvilket er rigtig fedt. Det betyder, at jeg kan komme hjem og se børnene«, sagde den 38-årig irer.

ANMELDELSE

Fans skal vide, at det endnu ikke er bekræftet fra HBO's side, at Colin Farrell har fået rollen, ligesom det heller ikke er bekræftet, at han skal spille rollen som Ray Velcoro, sæson tos 'ødelagte' detektiv, der lider af et iltert temperament og et kokainmisbrug.

Ved dette års Emmy-uddeling var 'True Detective's første sæson nomineret til tolv priser og vandt fem blandt andet for 'Bedste instruktør' til Cary Fukunaga.

I hovedrollerne spillede Woody Harrelson og Matthew McConaughey, begge meget roste for deres præstation, men seriens forfatter Nic Pizzolatto krævede en total udskiftning.

Partneren er endnu ikke fundet

Vi ved endnu meget lidt om 'True Detective's sæson to, men vi ved, at serien får en helt ny rolleliste, en ny historie og vil finde sted i Californien.

Nic Pizzolatto sagde i marts til HitFix, at serien ville handle om »skrappe kvinder, skidte mænd og USA's transportsystems hemmelige og okkulte historie«.

MØD PIZZOLATTO

Og på rygtebørsen forlyder det, at skuespillerne Rachel McAdams og Elisabeth Moss kappes om at spille overfor Farrell i rollen som en no-nonsense californisk sherif. Men Colin Farrell sagde, at de resterende roller stadig mangler at falde på plads.

Også skuespillerne Taylor Kitsch og Vince Vaughn rygtes til at lande rollen som sæson tos skurk, Frank Semyon, en forretningsmand med en kriminel fortid.

HBO har fortalt, at de sigter efter at have anden sæson klar til sommeren 2015.

LÆS MERE

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce