Bedrag er en krimiserie, der tager os med ud i de økonomiske forbrydelsers verden. I bankerne, på børsen, i bestyrelseslokalerne. Det er historien om spekulanter, plattenslagere, erhvervsfyrster og de forbrydelser, de begår i jagten på rigdom. Det er historien om ambitioner, der korrumperer. Og om organiserede kriminelles hvidvaskningen af de ulovligt tjente penge. Kilde: DR

Film og tv

DR's drama-serie om bedrag tabte til håndbolden

Efter fire uger tog 'Bedrag' et styrtdyk.

Film og tv

På bare en uge har DR's nye krimiserie, 'Bedrag' med Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño og Nikolaj Lie Kaas, mistet knap hver tredje seer.

Femte afsnit blev sendt søndag, og seertallet droppede fra 1.329.000, altså et pænt stykke over en million, til 921.000, altså et betragteligt dyk på 408.000.

'Bedrag' er stadig så absolut et af DR's mest sete sete programmer, kun overgået i denne uge af 'X Factor' og 'Vores vejr', og det åbne spørgsmål er, om serien vil vende stærkt tilbage på næste søndag.

Det hører nemlig med til historien, at 'Bedrag's femte afsnit blev sendt samtidig med, at TV2 transmitterede international håndbold med dansk medvirken hele søndag aften. Seertallene for håndbold søndag aften lå gennemsnitligt på cirka halvanden million. Ligesom det i høj grad hører med i billedet, at man kan streame tv-serien på nettet i de kommende uger og indhente det tabte.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce