Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Uskyldig? I 'Making A Murderer' følger vi amerikaneren Steven Averys møde med det amerikanske retssystem igennem 10 afsnit.
Foto: Morry Gash/AP

Uskyldig? I 'Making A Murderer' følger vi amerikaneren Steven Averys møde med det amerikanske retssystem igennem 10 afsnit.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Instruktører bag 'Making a Murderer': Vi overvejer en 2. sæson

»Fra vores perspektiv er den her historie langt fra slut«, siger instruktørerne bag succes-serie".

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sad du også uforløst og frustreret tilbage, da sidste afsnit af Netflix-serien 'Making a Murderer' var ovre? Så er der måske håb forude.

Under en Stranger than fiction-paneldiskussion på New York IFC Center - en ugentlig begivenhed, hvor der præsenteres en række dokumentarfilm, som filmskaberne efterfølgende kan diskutere - luftede de to instruktører Laura Ricciardi og Moira Demos nemlig deres overvejelser omkring en mulig 2. sæson.

Det skriver det amerikanske magasin Variety.

»Fra vores perspektiv er den her historie langt fra slut«, lød det blandt andet fra Ricciardi.

De to instruktører har nemlig fulgt sagen om Steven Avery og hans nevø Brendan Dassey, der er dømt for mordet på Teresa Halbach i 2005, også efter det tiende og sidste afsnit af seriesuccesen.

SEKS HJERTER:

Under paneldebatten fortalte de to instruktører, at de har optaget alle samtaler, de efterfølgende har haft med Avery, ligesom de har talt med Averys nye advokat, Kathleen Zellner, om muligheden for at begynde at filme igen, hvis der sker betydelige udviklinger i de to sager.

»Det er det virkelige liv, og Averys og Brendan Dasseys sager er stadig i gang. Vi har ingen ide om, hvornår dommeren vil træffe en beslutning i Brendans sag. Men vi ved, at de to mulige resultater er, at dommeren vil kunne kræve Brendans løsladelse eller kræve en ny retssag. Så lige nu sidder vi på stolekanten omkring det her. I det omfang, at der er betydelige udviklinger, vil vi gerne forsætte med at dokumentere den her sag«, fortæller Ricciardi.

To runder bag tremmer

I 'Making A Murderer' følger vi amerikaneren Steven Averys møde med det amerikanske retssystem igennem 10 afsnit.

I 1985 blev Avery dømt for voldtægt i sin hjemstat Wisconsin, men efter 18 år bag tremmer dukkede der nye DNA-beviser op, som udelukkede ham som gerningsmand og dermed også løsladte ham fra fængslet. Men allerede i 2005 var Avery mistænkt igen. Denne gang for mordet på den 25-årige fotograf Teresa Halbach.

Avery røg endnu en gang bag tremmer, det samme gjorde hans nevø Brendan Dassey, der tilstod at have medvirket i mordet - ifølge optagelser i serien fordi han blev presset af politiet. Serien efterlod seeren med en fornemmelse af Avery og Dasseys uskyld og tegnede dermed et skræmmende portræt af det amerikanske retssystem.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden