Har du spillet på, at Jon Snow - her i front - er den første, der lader livet i den nye sæson? Væddemålet giver høje odds hos Danske Spil.
Foto: Helen Sloan/HBO/AP

Har du spillet på, at Jon Snow - her i front - er den første, der lader livet i den nye sæson? Væddemålet giver høje odds hos Danske Spil.

Film og tv

Oddset-spillere: Frank Hvam vender tilbage i Game of Thrones

Når syvende sæson af kultserien Game of Thrones begynder i nat, har tusindvis af danskere penge på spil.

Film og tv

Hvem dør først? Hvem sætter sig i Jerntronen? Vender Frank Hvam tilbage?

Tusindvis af danskere har oddset på den nye sæson af den populære fantasy-serie, der netop er kendt for sin uforudsigelighed.

Hvis det står til de danske oddset-spillere, så vil den danske komiker Frank Hvam endnu engang være at se i kultserien.

»Det, der er spillet allermest på, er, at Frank Hvam skulle optræde igen i 7. sæson. Det var selvfølgelig overraskende, for det er der ikke noget, der som sådan tyder på«, siger Marie Grabow Westergaard, pressechef i Danske Spil.

Frank Hvam overraskede seriens danske fans sidste år, da han i sidste afsnit af sæson 6 spillede en unavngiven munk.

Frank Hvam var dog kun med i en scene på under to minutter, og Danske Spil forventer altså ikke et gensyn i denne sæson.

»Vi tror dog ikke, at han kommer til at være med, hvilket odds 13 også peger på«, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Cersei Lannister overlever

De andre mest populære væddemål viser, at spillerne er optimistiske på flere karakterers vegne: Danskerne tror nemlig på, at både Petyr Baelish, Cersei Lannister og Daenarys Targaryens drager overlever.

Men i Game of Thrones er ingen fredet, og alt kan ske.

Seriens uforudsigelighed afspejles da også i nogle af Danske Spils væddemål, hvor det for eksempel giver lige gode odds, om man spiller på, at Tormund Giantsbane dør eller overlever.

Ifølge oddssætningen hos Danske Spil er det med odds 55 tilsyneladende forholdsvis usandsynligt, at Jon Snow eller Daenerys Targaryen bliver de første blandt 21 fremtrædende karakterer, der må lade livet i den nye sæson.

Med odds 2,75 står Theon Geryjoy til gengæld for skud, hvis man skal tro det hold, der har fastlagt oddsene hos Danske Spil.

Spoiler-alert

Danske Spil vil ikke oplyse, præcis hvor mange, der har spillet på Game of Thrones, men »det er tusinder af danskere«, fortæller Marie Grabow Westergaard, pressechef i Danske Spil, som oplyser, at omsætningen på spillet er femdoblet i forhold til sidste år. Spillet er nu lukket for denne sæson.

Det mest spillede spil sidste år var, om figuren Hodor, som ellers kun siger sit eget navn, ville tale. Det viste sig at gå hjem, da han i 6 sæson for første gang siger andet end »Hodor«.

Sæson 6 var den første, det var muligt at spille på, da det var første gang tv-serien indhentede og overhalede den bogserie, serien er baseret på.

Danske Spil har lært af sidste års erfaringer:

»Vores oddssættere sidder og ser afsnittet om natten, når det bliver sendt på HBO, og de kunne jo så allerede udbetale pengene, så snart nogen var død og så videre. Det betød, at mange spillere vågnede op til en afslørende mail eller en sms, inden de havde set afsnittet«, fortæller Marie Grabow Westergaard.

Derfor er udbetalingen nu forskudt, så spillerne har et døgn til at få set det nyeste afsnit af den populære serie.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce