Roberto De Jesus Escobar Gaviria opfordrer Netflix til at anskaffe sig bevæbnede bodyguards. På billedet ses Wagner Moura, der spiller Pablo Escobar i Netflix-serien 'Narcos'.
Foto: Pr-foto, Netflix. Fra serien 'Narcos'

Roberto De Jesus Escobar Gaviria opfordrer Netflix til at anskaffe sig bevæbnede bodyguards. På billedet ses Wagner Moura, der spiller Pablo Escobar i Netflix-serien 'Narcos'.

Film og tv

»Det her er mit land«: Narkobarons bror truer Netflix efter likvidering i Mexico

Roberto De Jesus Escobar Gaviria, bror til den berygtede colombianske narkosmugler Pablo Escobar, har rejst krav mod Netflix på en milliard dollars. Hvis ikke de betaler, vil han »lukke deres lille show«.

Film og tv

I mandags blev Netflix’s location scout Carlos Muñoz Portal fundet dræbt i Mexico, hvor han var på udkig efter optagelsessteder til fjerde sæson af serien ’Narcos’, der handler om krigen mod narkotika.

I de to første sæsoner jagtede agent Javier Peña narkokongen Pablo Escobar i Colombia, og i tredje sæson fortsatte han kampen mod de nye colombianske karteller, inden turen nu er kommet til Mexico i fjerde sæson.

I kølvandet på den stadig uopklarede likvidering af Carlos Muñoz Portal har Pablo Escobars 71-årige bror, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, opfordret Netflix til at anskaffe sig bevæbnede bodyguards til at beskytte sit personale.

Gaviria har længe ført sag mod Netflix, som han anklager for at have brudt ophavsretten til historien om Escobar, rettigheder som han hævder at eje, fordi han i 2014 stiftede Escobar Inc. med det formål at sikre de efterladte mod uautoriseret brug af familiehistorien. Han har rejst et krav mod Netflix på en milliard dollars. »Hvis vi ikke modtager pengene«, siger han i et interview med The Hollywood Reporter, »vil vi lukke deres lille show«.

Der er endnu intet der forbinder mordet på Portal med Escobar Inc., men Gaviria lægger ikke skjul på, at Netflix bør holde sig fra at filme i Colombia igen: »Jeg vil ikke have Netflix eller andre produktionsselskaber til at optage film i Medellin eller Colombia, der relaterer sig til mig eller min bror Pablo uden tilladelse fra Escobar Inc. Det er meget farligt. Særligt uden vores velsignelse. Det her er mit land«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce