Skuespiller og manuskriptforfatter Louisette Geiss (til venstre) indkaldte til tårevædet pressemøde, da sagen om Harvey Weinstein begyndte at rulle. Hun fortæller, at Weinstein havde forsøgt at få hende til at se på, mens han onanerede.

Til højre ses hendes advokat Gloria Allred. Foto: AP
Foto: Richard Vogel/AP

Skuespiller og manuskriptforfatter Louisette Geiss (til venstre) indkaldte til tårevædet pressemøde, da sagen om Harvey Weinstein begyndte at rulle. Hun fortæller, at Weinstein havde forsøgt at få hende til at se på, mens han onanerede. Til højre ses hendes advokat Gloria Allred. Foto: AP

Film og tv

Få overblik: Nye navne kommer til i Harvey Weinstein-sagen, mens alle venter på Oscar-akademiet

Listen over navne af kvinder, der har haft ubehagelige oplevelser med Weinstein vokser og vokser. Oliver Stone tager ham i forsvar, og Oscar-akademiet debatterer, om han skal udelukkes. Sagen om Harvey Weinstein ruller videre.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Her er en opdateret oversigt over, hvad vi ved indtil videre om de mange anklager mod stjerneproducer Harvey Weinstein. Og hvilke spørgsmål, der endnu er ubesvarede.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce