Først afviser hun ham, men senere vinder de hinandens hjerter - ganske efter bogen.
Foto: Andreas Omvik/TV 2

Først afviser hun ham, men senere vinder de hinandens hjerter - ganske efter bogen.

Film og tv

Mikael Wulffs nye kærlighedsserie præsenterer et prægtigt billede af vor tids København

'Perfekte steder' er langt fra perfekt, men den har alligevel sin helt egen charme.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Udgangspunktet er så klassisk, at det næsten er til at tude over: Modsætninger mødes, og der opstår kærlighed ved første blik.

I dette tilfælde drejer det sig om den unge singlepige Rose, der efter en nat med en fyr, som aldrig skulle være sluppet ind under hendes dyne, tager hul på en Tycho Brahes-dag. Cykellåsen binder, hun kan ikke finde sin taske. Er for sent på den. Og så vælter cyklen.

Den nydelige lidt kedelige Tobias, der napper 5 minutters luft fra sin ulidelige mors stive fødselsdagsfrokost, kommer til undsætning, og først afviser hun ham surt, men siden siger hun undskyld for sin opførsel – og så er de begge solgt til stanglakrids. Det står nærmest skrevet med usynlig flammeskrift hen over skærmen, at de to skal have hinanden og indgå i et problematisk, men passioneret forhold. For de er skabt for hverandre.

Den har vi hørt før, den sang. Det er nemlig den romantiske komedie kogt ned til salgskoncept som en fortællemæssig suppeterning, der bare skal opløses i vand for at vise sig fuld af smag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce