I fremtiden vil det klassiske piktogram for at afspejle virkeligheden måske skulle udstyres med en smartphone.

I fremtiden vil det klassiske piktogram for at afspejle virkeligheden måske skulle udstyres med en smartphone.

Film og tv

Amerikanere streamer film på toilettet og græder til tv i det offentlige rum

To ud af tre amerikanere har streamet film eller tv i det offentlige rum, viser ny Netflix-undersøgelse.

Film og tv

Få steder har som toilettet tjent som et universelt fredhelligt rum, hvor man kan skjule sig for chefen, kollegerne og verdens øvrige ondskab.

Ifølge en ny undersøgelse af amerikanernes brug af streamingtjenesten Netflix anvender hele 12 procent af brugerne dog også det offentlige toilet til at se tv eller serier, skriver New York Times.

Og 37 procent indrømmer at have brugt deres arbejdsplads til formålet, fremgår det af undersøgelsen, som er udarbejdet af SurveyMonkey for Netflix.

Ifølge den streamer to ud af tre amerikanere i dag film og tv uden for hjemmet. Det sker især om bord på fly, hvor 44 procent angiver at have streamet, mens hele 27 procent har gjort det i bilen. Det fremgår dog ikke, om det er sket, mens vedkommende selv sad ved rattet.

Grænser rykkes

Den omfattende streaming i offentlige rum viser en markant bevægelse i medieforbrugsmønstre og social adfærd, siger Lee Rainie, direktør for internet- og teknologiforskning i den uafhængige tænketank Pew Research Center til New York Times.

»Det sker i forretningslivet, i de sociale normer og i grænserne eller mangel på samme mellem offentlige og private rum«.

Hver femte af undersøgelsens 1.600 amerikanske respondenter angiver at have grædt under streaming af tv eller film i offentlige rum.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce