Et ægte magisk øjeblik indtræder, da pigen Eleven uventet dukker op til ballet, og hun og Mike får øjenkontakt.
Foto: Netflix

Et ægte magisk øjeblik indtræder, da pigen Eleven uventet dukker op til ballet, og hun og Mike får øjenkontakt.

Film og tv

Sarah-Sofie Boussnina fik sin fine afslutning: »De vil gerne danse, men ved ikke, hvordan ’man gør’. De hjælpes ad, lige sårbare, lige forelskede«

Skuespiller Sarah-Sofie Boussnina fortæller om sin yndlingsscene.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Filmfolk fortæller om deres yndlingsscene i film eller på tv. I dag: Sarah-Sofie Boussnina om 'Stranger Things', sæson 2, episode 9, 'Porten':

Dustin træder ind med frisure og butterfly i den store disco-pyntede festsal fyldt med svævende lyseblå balloner. Et fantastisk 1980’er-drømmeunivers, hvor alt glimter, og alle danser, indhyllet i Cindy Laupers soundtrack, som passer så godt til. Han finder drengegruppen. Der er noget rørende over deres følsomme spændthed. En efter en smutter de ud på dansegulvet.

Dustin samler mod til sig, går hen til en pigegruppe og rækker flot hånden ud til den ene: »Shall we?«, som nedladende afviser ham. Han tager det ’som en mand’ og går videre til to andre piger, som straks vender ryggen til. Det bliver lige hårdt nok. Heldigvis inviteres han ud på dansegulvet af den lidt ældre Nancy, som har set scenariet.

På en klapstol sidder Mike ensom tilbage. Vi ved, at det eneste, han har lyst til, er at danse med Eleven, som ikke får lov til at være med – indtil hun mod alt forventning alligevel dukker op i festsalen iført balkjole! Et ægte magisk moment. Begges ansigter lyser op. De får øjenkontakt og suges helt naturligt mod hinanden. De vil gerne danse, men ved ikke, hvordan ’man gør’. De hjælpes ad, lige sårbare, lige forelskede.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce