Clement Kjersgaard havde indbudt Asger Aamund og Georg Metz, der var uenige, ja, men på oplysningsmåden som i 1700-tallet, så der lød ingen brag.
Foto: DR

Clement Kjersgaard havde indbudt Asger Aamund og Georg Metz, der var uenige, ja, men på oplysningsmåden som i 1700-tallet, så der lød ingen brag.

Film og tv

Aamund og Metz besøgte notorisk umorsomme Clement: Som at høre to chatoller fra blå og rød stue konversere salonfæhigt

Clement Kjersgaards talkshow havde denne gang besøg af stenalderliberalisten Asger Aaamund og samfundsprædikanten Georg Metz.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Set i tv er Politikens daglige tv-klumme. Den skrives på skift af avisens anmeldere og journalister og er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning. I dag skriver Bo Tao Michaëlis om 'Vi ses hos Clement' på DR 2.

Lige så folkelig som foie gras, lige så manieret som marmor på et offentligt toilet. Dertil flabet som en adelsmand blandt fæstebønder. Og når han leverer sine satiriske vitser, er han en standupper på krykker med samme labile tidsfornemmelse som DSB.

Men han er fænomenal i den politiske arena. En elegant, men nådesløs gladiator over for diverse politiske rovdyr, som bliver kastet ind i ringen til ham. Vi taler naturligvis om Clement Kjersgaard og hans eget talkshow. Hvor han altså stædigt mener, at han er suveræn som sjov mand i egen skysovs. Mildt sagt med modifikationer.

Her i sidste omgang af Clements fanklub – de klapper i hvert fald af ham, som om han var Mick Jagger dengang i 60’erne – havde han indbudt stenalderliberalisten Asger Aaamund og samfundsprædikanten Georg Metz til at disputere rigets (s)tilstand. Sammensætningen burde jo være tæt på at samle nitro og glycerin med fare for at ryste. Sådan set – og behageligt nok – kom der ingen eksplosion ud af den cocktail.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce