Fra venstre ses Rasmus, Lars, Sanne, Birk, Astrid, Jette, Eddie og Geo, der tager kampen op med den nordnorske vildmark.
Foto: United TV

Fra venstre ses Rasmus, Lars, Sanne, Birk, Astrid, Jette, Eddie og Geo, der tager kampen op med den nordnorske vildmark.

Film og tv

»Det er godt nok røvsygt«: Sådan føles det også som seer i den nye sæson af DR-serien 'Alene i vildmarken'

Men, og sådan er det ofte: Godt-det-ikke-er-mig-fjernsyn er underholdende alligevel. Det er tilfredsstillende tv at se andre i situationer, du ikke selv ønsker at havne i.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Set i tv er Politikens daglige tv-klumme. Den skrives på skift af avisens anmeldere og journalister og er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning.

I dag skriver Malene Jensen om 'Alene i vildmarken'.

500.000 amerikanske dollars. Det er 3.098.700,00 danske kroner. Det er også så meget, deltagerne i den amerikanske udgave af ’Alene i vildmarken’ vinder, hvis de formår at blive den sidste tilbageværende deltager i overlevelsesprogrammet, som blev sendt på DR 3 i slutningen af det gamle år. Vinderen, Zachary, brugte 87 dage i vildmarken i Patagonien og blev millionær.

I den nye sæson af den danske udgave af ’Alene i vildmarken’, der foregår ved søen Altevatn i Nordnorge, er præmiesummen et rundt nul. Vinderen kan forlade den våde udørk – det regner 207 dage om året her – nogle oplevelser rigere efter en mental og fysisk kamp med og mod natur og psyke, men ikke med en større pengepung. Det er jo public service-tv, hvor den slags pengepræmier er fy-fy.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce