Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jonathan Safran Foer opfordrer til, at hvis man ikke er klar til at gå all in som vegetar, kan man i det mindste  begynde i det små med en ugentlig kødløs dag.
Foto: Ivan Riordan Boll

Jonathan Safran Foer opfordrer til, at hvis man ikke er klar til at gå all in som vegetar, kan man i det mindste begynde i det små med en ugentlig kødløs dag.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jonathan Safran Foer om at spise dyr: »Vi bør tale om, hvordan og hvorfor det er så svært at holde op«

Hvorfor er det så svært for os at holde op med at spise kød, spørger amerikanske Jonathan Safran Foer. Hans bog ’Om at spise dyr’ er blevet til den CPH:DOX-aktuelle film ’Eating Animals’. I den anledning er den succesrige forfatter i København for at tale om industriel kødproduktion, der ifølge Foer er en systemfejl i samfundet.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jonathan Safran Foer er forsvundet ud i køkkenet. Jeg står i en af stuerne i hans 18 værelser store gotisk inspirerede hus i Brooklyn og venter på, at han skal komme tilbage.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden