Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Takket være en lille  rolle i ’Mission: Impossible’ kører Caspar Phillipson p.t. rundt i København i en sponsoreret luksusbil.
Foto: Ditte Valente

Takket være en lille rolle i ’Mission: Impossible’ kører Caspar Phillipson p.t. rundt i København i en sponsoreret luksusbil.

'Mission Impossible's danske skurk: »Jeg blev hentet på matriklen på Amager. Af en limousine. Selv om jeg lige så godt kunne have taget cyklen«

Tom Cruise er flink, og det var forrygende at spille over for ham i 5 minutter af ’Mission: Impossible’. Derfor tager Caspar Phillipson til Los Angeles for få flere internationale jobs. Men han vil ikke undvære teaterrollerne i Danmark.

FOR ABONNENTER

Caspar Phillipson havde spillet hovedrollen i musicalen ’West Side Story’ på Østre Gasværk, han havde medvirket i ’The Light Princess’ på National Theatre i London, og han havde tiltrukket sig international opmærksomhed for rollen som John F. Kennedy i den amerikanske film ’Jackie’.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce