Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Seerne drages ind i et prægtigt karakterrigt univers i sluttyvernes Berlin i den tyske tv-serie ’Babylon Berlin’. Den er skabt på grundlag af Volker Kutschers romanserie om detektiven Gereon Rath og hans forbryderjagt.  Pr-foto: DR

Seerne drages ind i et prægtigt karakterrigt univers i sluttyvernes Berlin i den tyske tv-serie ’Babylon Berlin’. Den er skabt på grundlag af Volker Kutschers romanserie om detektiven Gereon Rath og hans forbryderjagt. Pr-foto: DR

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sex, fest, farver, intriger og rævekager: Tv-serien 'Babylon Berlin' er direkte blændende

Tv-serien, der handler om tiden inden Hitler i Berlin, er fabelagtigt underholdende. Kun et par lovlig tykke klicheer skæmmer en ellers næsten perfekt ’kulørt noir’.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når der er gået en halv times tid af første afsnit af Tom Tykwers rent ud sagt brillante serie om Berlin i Weimar-republikkens sidste år, går det stille og roligt op for en, hvor skrap en modsætning, hvor dårende en diskrepans der er mellem de bjergtagende billeder og så den lurvede virkelighed, disse gestalter foran ens øjne.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden