Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste


Den dræbte tidligere bandeleder Nedim Yasar medvirker i tredje sæson af DR-dramaserien 'Bedrag'.
Arkivfoto: Miriam Dalsgaard

Den dræbte tidligere bandeleder Nedim Yasar medvirker i tredje sæson af DR-dramaserien 'Bedrag'.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

DR laver ny sæson af drama-succes med afdøde Nedim Yasar på rollelisten

Den tidligere bandeleder, som blev skudt og dræbt i forbindelse med udgivelsen af sin bog 19. november, medvirker i den nye sæson af DR’s ’Bedrag’.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når tredje sæson af DR-serien ’Bedrag’ har premiere 6. januar, er det med den tidligere bandeleder Nedim Yasar på rollelisten.

Yasar, der blev dræbt på vej væk fra sin egen bogreception 19. november, spiller rollen som bandelederen Wasim, og ifølge en pressemeddelelse fra DR har arbejdet med tredje sæson af den populære serie været et kapløb med virkelighedens begivenheder.

»Omdrejningspunktet i sæson tre af ’Bedrag’ er hvidvaskning af penge og bandekrig, som i den grad er hyperaktuelt. I Danmark har der i den senere tid været bandeopgør på Nørrebro, hvor serien har sit udgangspunkt, samtidig med at den ene hvidvaskskandale efter den anden har taget overskrifter«, hedder det.

Hovedforfatter Jeppe Gjervig Gram forklarer desuden, at der i forhold til de tidligere sæsoner er sket et skifte i seriens fokus – fra banditter i habitter til organiserede kriminelles penge:

»Og jo dybere vi fik gravet os ned i de danske forhold, jo mere gik det op for os, hvor højaktuel vores tredje sæson var«.

Til Ekstra Bladet oplyser DR, at drabet på Nedim Yasar i Københavns Nordvestkvarter ikke har haft indflydelse på serien.

»Nedim Yasars medvirken i ’Bedrag’ er uændret. Det var en af de sidste optagedage på det tidspunkt (hvor han blev dræbt, red.), så alt var optaget med ham«.

Yasar, der var vært på programmet ’Politiradio’ på Radio24syv, blev skudt på vej væk fra receptionen for bogen ’Rødder. En gangsters udvej’. Han blev 31 år.


Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden