Bill Murray indtager hovedrollen i Apples første egenproducerede film nogensinde. Her ses han ved Berlins filmfestival sidste år.
Foto: Axel Schmidt/AP

Bill Murray indtager hovedrollen i Apples første egenproducerede film nogensinde. Her ses han ved Berlins filmfestival sidste år.

Film og tv

Vil bruge 27 milliarder på ny streamingtjeneste: Makkerparret Murray og Coppola vender tilbage i Apple-produceret film

Apple har som første indhold til deres kommende streamingtjeneste lanceret en ny film med Bill Murray og Sofia Coppola.

Film og tv

’On the Rocks’.

Sådan lyder titlen på det første forsøg på en Apple-produceret film. Og den byder på genforening af et velkendt makkerpar i filmverdenen, skriver BBC.

I hovedrollen er nemlig ingen ringere end stjerneskuespilleren Bill Murray, mens den Oscar-præmierede Sofia Coppola indtager instruktørstolen.

Samme konstellation kastede en række priser af sig i forbindelse med ’Lost In Translation’ fra 2003.

På lærredet får Bill Murray selskab af blandt andre Rashida Jones, der giver den som ung mor, der genforenes med sin ’playboy-far’.

Satser på at udfordre Amazon og Netflix

Nyheden om filmen kommer forud for lanceringen af Apples egen streamingtjeneste.

I den forbindelse vurderes firmaet ifølge mediet Variety at spendere i omegnen af 27,5 milliarder kroner på egenproduceret indhold af forskellig slags frem mod 2022. Der er dog endnu hidtil ingen officiel lanceringsdato for tjenesten.

Til sammenligning budgetterer Amazon med over 54 milliarder, mens Netflix officielt har planer om at bruge mere end 44 milliarder kroner på egne film og serier i den tilsvarende periode.

Udover makkerparret Murray og Coppola arbejder Apple sammen med blandt andre Jennifer Aniston, Steven Spielberg og Reese Witherspoon på forskellige tv-projekter, skriver Variety.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce