Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cph:Dox
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Michael Noer: Tre film jeg skal se på CPH:DOX

Dansk films multitalent, Michael Noer, giver tre bud på gode dokumentarfilm.

Cph:Dox
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Michael Noer ('Vesterbro', 'De Vilde Hjerter', 'R') deltager i hovedkonkurrencen med 'Son of God', der er blevet til i festivalens Dox:Lab, hvor danske instruktører samarbejdede med en udenlandsk, her filippinske Khavn de la Cruz.

'Son of God' handler om tro og overtro, fakta og fiktion - alt sammen i mødet med en dværg i Manila, der måske er Guds søn.

The Promise – The Making of Darkness on the Edge of Town
Instr.: Thom Zimny

»I folkeskolen blev jeg drillende kaldt Michael Nul-røv fordi det lød som mit efternavn, og jeg ikke havde nogen røv. Bruce Springsteen har sådan en struttende røv, som jeg gerne ville have haft i et par cowboybukser. Det var sådan, min interesse for Bruce startede, og nu glæder jeg mig til et gensyn. Han er sådan en fyr, man har lyst til at få en øl og en snak med«.

VISES: Søndag, tirsdag og søndag i Grand. Mere info www.cphdox.dk

The People vs. George Lucas
Instr.: Alexandre O. Phillipe

»Jeg elsker ’Star Wars’. Jeg har stillet alle mine ’Star Wars’-figurer op på mit kontor. De andre drenge griner lidt ad mig, især når jeg siger, at ’Star Wars’ handler om faderkomplekser i det ydre rum, men jeg ved, jeg har ret, for jeg er nemlig FAN! Så glæder mig til at se, hvad fansene er kommet op med, og jeg håber, det er et modsvar til de tre nyeste ’Star Wars’-film, hvor kun den sidste i rækken var mindeværdig«.

VISES: Onsdag og søndag i henholdsvis Grand og Empire. Mere info www.cphdox.dk

Det erotiske menneske
Instr.: Jørgen Leth

»Da jeg gik på Filmskolen, havde Jørgen Leth et kontor på vores dokumentarafdeling. Det var ligesom et helligt rum fyldt med Moleskin-notesbøger og derved også Jørgens tanker. På Filmskolen sugede jeg så meget af Jørgens livskraft i mig som muligt, og jeg glæder mig til at træde ind blandt notesbøgerne og dufte til sidernes visdom endnu en gang«.

VISES: Onsdag, torsdag og lørdag i Grand. Mere info: www.cphdox.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden