Thrilleren 'Flaskepost fra P' er 3. film i serien om politimanden Carl Mørck og hans kollega Assad på Afdeling Q. Mørck modtager en mange år gammel flaskepost, der har stået og samlet støv i Skotland, og har noget at gøre med et forsvundet søskendepar, der aldrig er blevet meldt savnet. Carl Mørck og Assad bliver i udforskningen viklet ind i en grufuld sag om en iskold morder og religiøs fanatisme. Kilde: Zentropa

Filmanmeldelser

Gud er en malplaceret statist i 'Flaskepost fra P'

Filmen baseret på Jussi Adler-Olsens bog er for forudsigelig og dialogen om den teologiske værdikamp for mekanisk.

Filmanmeldelser
FOR ABONNENTER

Jeg ved, hvem morderen er. Det er den unge norske mand, som er besøgspræst i et sekterisk miljø i Udkantsdanmark. Jeg kender også hans motiv for at bortføre og dræbe menighedens børn. Han er selv vokset op i en strengt religiøs familie, der satte gudfrygtig lydighed over kærligheden til børn.

Vi kunne lige så godt få det afsløret med det samme. Det gør manuskriptforfatter Nicolai Arcel også, helt i tråd med Jussi Adler-Olsens bogforlæg og de to forrige film om Carl Mørck og hans assistent Assad fra Afdeling Q.

Når plottet således er blotlagt fra begyndelsen, skal opklaringsarbejdet godt nok være nervepirrende for at fascinere. Det er det ikke i ’Flaskepost fra P’. Vejen ind i det mørkeste Jylland er ganske enkelt for snorlige og forudsigelig.

Hvis man ikke efterlader en ring af neglestumper om biografstolen, kan man måske blive ramt i maven af det personlige drama.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce