Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Med dokumentarfilmen ’Where to Invade Next’ har Michael Moore besluttet sig for at stjæle de bedste ideer fra diverse velfærdssamfund. Den ihærdige amerikaner kigger nærmere på skolemaden i Frankrig, ferieloven i Italien, fængselssystemet i Norge og mange andre europæiske tiltag, som han støder på i sin søgen efter et større udbytte af de amerikanske skatteyderes bidrag til statskassen. Michael Moores tilgang er ligeså manipulerende, som den er underholdende, men under overfladen ligger en skarp kritik af USA og landets manglende evne til at se sin egen fortid i øjnene. Kilde: Scanbox

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Michael Moore er i topform

Michael Moore retter igen kritik mod hjemlandet i sin nye film, 'Where to Invade Next'. Og han er så relevant som nogensinde.

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kritiken af hjemlandets politik er lige så skarp, som den altid har været fra Michael Moore. Men tonen i hans nye film, ’Where to Invade Next’, er mindre skinger og pessimistisk og til gengæld mere lun og konstruktiv.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden