Animationsfilmen 'Angry Birds' foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Fuglene kan dog ikke flyve, men det gør ikke så meget, for stemningen frydefuld. Men én af indbyggerne er mindre glad. Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver den iltre fugl sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes egenskaber bliver dog nødvendige, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer. Kilde: UIP

Filmanmeldelser

Angry Birds på film er rent pip a la Trump

'Angry Birds' glorificerer stygt støjende Donald Trumps vredladne fremmedhad og bekendelse til vold frem for dialog som forpustet tegnefilm med forstemmende virkning.

Filmanmeldelser
FOR ABONNENTER

Angry Birds er verdens mest downloadede mobilspil, og selvfølgelig må sådan en gesjæft – over tre milliarder downloads! – søges omsat til en spillefilm om disse ubestemmelige fuglearter, der ikke kan flyve, men trues af en invasion af lige så surreelle grønne grise, ledet af en overgris med imamskæg. Muslimer? Mexicanere? Kommunister? Frit valg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce