vitaminer. Hampefrø i pestoen er godt, vitaminrigt råd, men small talk-måden det hele serveres på i 'Go’ morgen Danmark', er en tynd omgang.
Foto: Kristen Wyatt/AP

vitaminer. Hampefrø i pestoen er godt, vitaminrigt råd, men small talk-måden det hele serveres på i 'Go’ morgen Danmark', er en tynd omgang.

Tv-anmeldelser

Studievært anbefaler i sodsværtet alvor en foodprocessor til folket

Tv-anmeldelse. Henrik Palle har tilbragt en morgenstund med de smalltalkende værter på 'Go' morgen Danmark'.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

En af denne skribents lidt fjernere slægtninge bemærkede engang, helt tilbage i de rustfarvede 1970’ere, at han ville begynde at spise smulderet fra blyantspidseren til morgenmad med mælk og sukker, fordi det sikkert på et tidspunkt ville blive afsløret som virkelig sundt, nærende og fiberholdigt.

Han har endnu ikke fået ret, men sådan en udsendelse som TV 2’s efterhånden på mange måder totalt uforstyrrende morgenmagasin ’Go’ morgen Danmark’ er aldrig sent til at komme med informationer om nye fantastiske fødevarer, der kan salve det plagede kødelige hylster med skønhed og sundhed samt øge koncentrationsevnen og forbedre tankeaktiviteten. Så måske det kommer snart, det med smulderet fra blyantspidseren.

Hvorom alting er, så var dagens gastronomiske emne blandt andet en pesto med alskens ingredienser, herunder hampefrø.

Thi disse kerner fra den omstridte hampeplante, som de fleste ifølge programmets altid præmietåbelige skærmtekster forbinder med hashtåger og sligt (ja, hvorfor tog man ikke skridtet fuldt ud og skrev hippiemusik og langt hår, vi er jo i fordomsbranchen), indeholder snart sagt alt, hvad et menneske har brug for af gode sager: vitaminer, mineraler, godt fedt og fibre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce