Flot. Æstetisk har 'Bedrag'  været helt på højde med internationale konkurrenter. Men spændingskurven har været ret flad.
Foto: Christian Geisnæs

Flot. Æstetisk har 'Bedrag' været helt på højde med internationale konkurrenter. Men spændingskurven har været ret flad.

Tv-anmeldelser

DR's dramaserie om bedrag endte med en fornemmelse af at være blevet snydt

DR's tv-serie 'Bedrag' sluttede med lidt fesen forsoning og en forbrydelse mod genren: Vi fik aldrig klarlagt omstændighederne omkring mordet i første afsnit. En eventuel sæson 2 trænger sig ikke på som en nødvendighed.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

Om det var de gode, der græd, og de onde, der lo, eller omvendt, står uklart efter sidste afsnit af DR’s seneste dramasatsning, ’Bedrag’. Nogle fik deres bekomst, andre soning. Og så var der dem, som glade kunne vende tilbage til en eller anden form for status quo og en ny begyndelse. Men der blev aldrig kastet lys over, hvorfor og hvordan den uheldige vindmøllearbejder fra Østeuropa, som i første afsnit blev fundet død i vandet ud for København, egentlig kom så koldt af dage. Ja ja. Vi er da godt klar over, at ham der den mega-uhyggelige svensker havde en finger med i spillet. De nærmere omstændigheder blev imidlertid aldrig klarlagt, og dermed har serien – som krimi betragtet – forbrudt sig big time mod genren: Den initierende forbrydelse skal opklares. Det har læseren eller seeren nærmest retskrav på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce