’Campingmagasinet’ er en blanding af nørdede tests og reportage.
Foto: DK 4

’Campingmagasinet’ er en blanding af nørdede tests og reportage.

Tv-anmeldelser

Tv-anmeldelse: ’Campingmagasinet’ er enkelt, oplysende og helt nede på jorden

DK4's fortræffelige 'Campingmagasinet' er ikke kritisk journalistisk; det handler om at beskrive og informere campinglivsstilen.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

Campingmagasinet. DK4

Denne skribent tilbragte i sin tidlige barndom somrene på campingpladsen Kirsten Kimer, der lå ved Amager Strand, faktisk på Kirsten Kimers Vej, som løber fra Engvej til Amager Strandvej. Eller rettere: Det var en teltlejr fremfor alt. Vi – de fastboende – residerede nemlig i store hvide lærredstelte, der var spændt op omkring rørskeletter med bræddegulve, lærredslæseglshegn og små køkkenkabiner med kogeplader og isskabe konstrueret af finer. Der kom indimellem nogle turister, faktisk også af og til fra udlandet. Men de havde også for det meste telte. Campingvogne var ikke så almindelige. Så når en sådan elefant anduvede pladsen, var det noget ud over det sædvanlige.

Og deraf udspringer en livslang fascination af netop campingvogne. Udlevet er den aldrig blevet; men den findes i hjertet, og den får næring af DK4’s fortræffelige program ’Campingmagasinet’.

Som så meget andet på den lille kanal i Rådmandsgade i København er navngivningen præcis. Ikke så meget pjat og konceptuelt armsvingeri. En udsendelse om campingliv og campingvogne og campingudstyr hedder selvsagt ’Campingmagasinet’; andet ville være prætentiøst og aldeles ikke i campingskulturens ånd. Den er nemlig herligt nede på jorden, og den dyrkes af høj og lav med alt til faget hørende i form af termokandekaffe, dåseøl og klapstole.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce