Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jørgen Sperling/fotomanipulation
Foto: Jørgen Sperling/fotomanipulation
940px
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Værsgo, flygtning: Her er en manual, så du kan begå dig i Danmark

Vi har ladet os inspirere af svenskernes bogpakke til nyankomne flygtninge og præsenterer her Politikens flygtningekanon - en kulturpakke med væsentlig viden om samfundet, som ingen offentlig instans forklarer for nye borgere.

940px
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det danske samfund bygger på uskrevne regler, indforståede koder og sociale spilleregler, som gælder overalt, men ikke kan findes i nogen forfatning eller officiel erklæring. Den svenske regering har lavet en pakke med bøger, de giver til de nyankomne flygtninge som introduktion til Sverige . Vi har ladet os inspirere og præsenterer her Politikens flygtningekanon – en pakke med 10 kulturelle værker, kunstnere eller strømninger, der hver afdækker et væsentligt træk ved samfundet, som man skal kende for at klare sig i Danmark, men som ingen offentlige instanser forklarer for nye borgere.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden