Rosenborg Eksercerplads har tidligere huset 'Slaget om København' under Golden Days.
Foto: PETER HOVE OLESEN

Rosenborg Eksercerplads har tidligere huset 'Slaget om København' under Golden Days.

Musik

nyt i byen Det Kongelige Teater laver gratis forestilling i det fri

Mere end 200 kongelige kunstnere fra både skuespil, ballet og opera samles til sommer i det fri til en storstilet event.

Musik

Rosenborg Eksercerplads har tidligere lagt plæne til en bred vifte af events, som eksempelvis 'Slaget om København' og en rørende sommerkoncert med Leonard Cohen.

Nu vil Det Kongelige Teater også spille med på eksercerpladsen.

Efter i flere år at have åbnet sæsonen med opera i det fri og sluttet sæsonen af med ballet i Kastellet indleder Det Kongelige Teater i år sæsonen med en samlet event ved Rosenborg Slot (med visning på storskærm i Kongens Have).

Gratis adgang
Her vil både Den Kongelige Opera, Den Kongelige Ballet, Det Kongelige Skuespil, Det Kongelige Kapel og Det Kongelige Operakor medvirke.

Arrangementet finder sted i København den 15. august på Rosenborg Eksercerplads, og gentages i øvrigt dagen efter i Jylland på Skamlingsbanken ved Kolding.

Dermed er der lagt op til festlig sommerpicnic i hjertet af København og et af de mest naturskønne steder i Jylland, når en lang række af Det Kongelige Teaters kunstnere præsenterer højdepunker fra den kommende sæson.

Der er gratis adgang begge dage, skriver Ritzau.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce