»Det at bo sammen med Elvis overtrumfede langt myten om ham«, siger Priscilla Presley i dag. Her er det unge par fotograferet kort efter datteren Lisa Maries fødsel i 1968.
Foto: Perry Aycock/AP

»Det at bo sammen med Elvis overtrumfede langt myten om ham«, siger Priscilla Presley i dag. Her er det unge par fotograferet kort efter datteren Lisa Maries fødsel i 1968.

Musik

Politiken har mødt Elvis' ekskone: »Han var bare fra naturens hånd meget, meget sexet«

Priscilla var 14, Elvis var en verdensmand på 24, da de mødtes første gang – og hun måtte dele ham med tusindvis af andre kvinder. Efter hans død har Priscilla Presley gjort Graceland og arven efter Elvis til en millionsucces. Nu medvirker hun i et Elvis-show, der snart kommer til Danmark.

Musik
FOR ABONNENTER

Tag ikke fejl.

Tag endelig ikke fejl.

Det kan godt være, at Priscilla var 14, da hun mødte Elvis og dermed sin livslange skæbne, men hun er ikke 14 længere, heller ikke selv om hun mirakuløst og i en alder af 72 synes at have bevaret sin ungpigeskikkelse.

Det er Priscilla Presley, der bestyrer Elvis’ bo. Godt nok havde de været skilt i 4 år, da Elvis døde i 1977, men de havde en 9-årig datter, Lisa Marie, som arvede, hvad sørgeligt lidt der var tilbage af rockimperiet, rundt regnet 1 million dollars, og heraf snuppede skattefar og andre kreditorer mere end halvdelen. Priscilla Presley, der aldrig havde fået nogen uddannelse og efter skilsmissen fra Elvis havde været b- eller c-skuespiller i tv-serien ’Dallas’ og andet, tog over på vegne af sin mindreårige datter, etablerede en Elvis-fond, Elvis Presley Enterprises, åbnede i 1982 Graceland for offentligheden og fik boet banket op til en værdi af 100 millioner dollars.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce