Foto: Det Ny Teater
Scene

kritikerhit Anmelderne er vilde med 'Chicago'

De store avisers anmeldere flotter sig med masser af roser til Det Ny Teaters opsætning af den sexede og jazzede Broadway-musical 'Chicago'.

Scene

Seks stjerner i både B.T. og Jyllands-Posten. Fem stjerner i Berlingske Tidende, Ekstra Bladet, Helsingborg Dagblad og Kvälsposten. Fire hjerter i Politiken.

Anmelderne har i den grad ladet sig forføre af den sexede Broadway-musical 'Chicago', som havde premiere på Vesterbro fredag aften.

Så Det Ny Teater lader sikkert champagnepropperne springe, når ensemblet bag opsætningen af musicalen 'Chicago' møder ind efter åbningsweekenden.

»Chicago rammer plet«
»Det fås ikke flottere på noget dansk teater«, skriver Henrik Lyding i Jyllands-Posten.

B.T.s anmelder Birgitte Grue skriver blandt andet »Chicago rammer plet. Det Ny Teaters musical slår benene væk under os med et flot og frækt Wow-show«, mens Berlingske Tidendes Jakob Steen Olsen skriver »På Det Ny Teater får den sorte diamant 'Chicago' lov at skinne med sin egen højglanspolerede, superprofessionelle og kuldslåede glans«.

Politikens anmelder Per Theil er også begejstret - især for hovedrolleindehaveren Julie Steincke, Jesper Asholt og Peter Jorde.

40.000 billetter solgt
Theil er dog mindre glad for Pernille Højmarks ufarlige portræt af kvindefængslets 'overhøne' og Birgitte Hjort Sørensens skildring af den anden hovedrolle Roxie. Men bedst af alle er danserne, som han beskriver som »frækkere end klassikerpolitiet tillader«.

Publikum har også haft høje forventninger til forestillingen, som har solgt mere end 40.000 billetter i forsalg alene.

Læs hele Politikens anmeldelse: Sexede lår og jazzede numser i 'Chicago'

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce