Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Tobias Selnæs Markussen.
Foto: Tobias Selnæs Markussen.

Pressen. Onsdag aften bliver forfatter Ida Jessen interviewet i Pressen under Politikens Hus i anledning af, at hun er nomineret til Politikens Litteraturpris 2014.

Skriv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg forfatteren: Hvad vil du vide om Ida Jessens usødede noveller?

Hvilket spørgsmål synes du forfatteren skal have onsdag aften?

Skriv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ida Jessen er nomineret til Poltikens Litteraturpris 2014 for sin seks noveller, der er samlet under titlen 'Postkort til Annie'

»Jessen er aldrig veget tilbage for at skrive om det ubærlige og uudholdelige, den tilfældige hændelse, der på et sekund smadrer alt«, skrev anmelder May Schack i sin femhjertede anmeldelse.

Og samlingen tæller da også historien om to piger, hvis mor bliver myrdet i Brugsen, da hun en aften gør køddisken ren efter endt arbejdsdag i december og om en dement kvinde, der bliver kørt ned af en bus, fordi ingen griber ind og hjælper hende.

LÆS ANMELDELSEN

Jessen zoomer ind på, hvordan mennesker reagerer i spidsbelastninger. Hvordan gør hun det uden at forfalde til sensation eller sentimentalitet? Hvorfor kredser hun i sine tekster om hverdagsdanmarks barske sider?

Det kunne være nogle af de spørgsmål, man kunne stille fordatteren, når hun onsdag aften stiller op til samtale med Politikens anmelder Lise Garsdal i Pressen i anledning af, at hun er nomineret til Politikens Litteraturpris 2014 for sit værk.

Derfor vil vi gerne viderebringe to-tre gode spørgsmål fra dig, kære læser. Så hvis du er nysgerrig, kritisk eller har brug for afklaring i forbindelse med Jessens noveller, så stil dem nedenfor i kommentarfeltet.

Vi vælger de bedste ud og bringer forfatterens svar i morgen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden