Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skriv: Tror du på Qvortrups forklaring?

Henrik Qvortrup siger, at han ikke vidste, at tys-tys-kilde leverede ulovlige oplysninger.

Skriv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tror du på Henrik Qvortrups forklaring om, at han ikke vidste, at Se og Hør modtog ulovlige oplysninger fra tys-tys-kilden?

Giv din mening til kende herunder.

Se og Hørs tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup siger i dag til Politiken, at han ikke vidste, at den såkaldte tys-tys-kilde leverede ulovlige oplysninger til bladet via overvågning af kendte danskeres kreditkortforbrug.

»Jeg kan kun sige, at oplysningen om, at han gjorde noget ulovligt, hvis det overhovedet er tilfældet, er ny for mig«, siger Qvortrup.

Anholdt og sigtet i dag

Henrik Qvortrup har i dag indrømmet, at han selv har forhandlet med kilden.

»Som jeg husker det, bliver kilden præsenteret for mig af en journalist. Han havner i hvert fald inde på mit kontor. Jeg tror, det var fordi, at det var en kilde, der kunne fortælle noget om, hvor de kendte befandt sig. Og den slags betalte vi for. Og det var mig, der afgjorde, hvordan folk skulle honoreres. Og så skulle vi ligesom finde ud af, hvordan han skulle aflønnes for det«, siger Qvortrup.

Henrik Qvortrup er i dag blevet anholdt og sigtet af politiet i Se og Hør-sagen. Politiet har i den forbindelse gennemført en ransagnng af hans hjem på Frederiksberg og gennemført en afhøring af Qvortrup. Han er løsladt igen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden