0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bliv træner på Politikens debattør- og kritikerskole i København

Har du lyst til at udvikle dine evner til at give feedback og rådgivning? Så er det praksisorienterede uddannelsesforløb som træner på Politikens debattør- og kritikerskole noget for dig.

Som træner på Kritikerskolen mødes du hver anden uge med dine elever og giver dem feedback på deres debatindlæg - og hjælper dem til at blive endnu dygtigere.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Som træner på Politikens debattør- og kritikerskole får du mulighed for at prøve kræfter med rollen som rådgiver for et hold på ca. seks lærelystne og samfundsengagerede unge.

Kritikerskolen i København 2021 starter 1. september og slutter 24. november. I løbet af de tre måneder mødes du som træner med din gruppe hver anden onsdag i tre timer for at give feedback på deres debatindlæg og for at udvikle dine egne evner til at give feedback.

Som træner skal du være en dygtig skribent, have lyst til at lære tips og tricks fra dig, og du skal have mod på at tage styringen i en gruppe unge på ca. 20-30 år. Du skal kunne afse tid til at forberede feedback og at mødes med din gruppe tre timer hver anden uge.

I forløbet får du kvalificeret dine evner som rådgiver, og du får erfaring med at udvikle andre unges retoriske færdigheder - og du bliver en del af et frivilligt trænerteam af dygtige skribenter, retorikere og journalister. Som træner får du faglig sparring og to kursusgange, hvor Politikens undervisere klæder dig på til at blive en endnu dygtigere træner. Desuden får du et e-avisabonnement på Politiken i perioden - og du får selvfølgelig mulighed for at følge Politikens Debattør- og kritikerskole i det omfang, du har tid og lyst.

Det bedste ved at være træner har været at møde ligesindede unge som mennesker, både trænere og elever, som interesserer sig meget for debat og politik. Det har især været givende at møde mine elever, læse deres indlæg og ikke mindst høre deres holdninger på mange forskellige emner

Om Kritikerskolen

Politikens debattør- og kritikerskole består af samfundsengagerede og formidlingsivrige unge under 30 år, som er nøje udvalgt efter en ansøgningsprocedure. Formålet med skolen er at gøre unge til mere kvalificerede debattører og kritikere i den offentlige debat.

Vil du være med på trænerholdet?

Skriv lidt om dig selv og om, hvorfor du har lyst til at være en del af trænerteamet, og send det til os senest søndag den 30. maj 2021 på: kritikerskolen@pol.dk. Du hører fra os senest en uge herefter.

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så tøv ikke med at skrive til os. Så vender vi retur til dig inden for få dage.

Angående COVID-19

På efterårets semester på Kritikerskolen tager vi hensyn til myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid-19. For trænerne og feedbackgrupperne forventer vi dog, at forløbet vil blive minimalt forstyrret i forbindelse med endnu en eventuel nedlukning på grund af coronavirus. Feedbackgrupperne vil kun bestå af cirka seks deltagere ud over træneren, og skulle der komme endnu en bølge med coronavirus, har vi i foråret 2021 erfaret, at feedbackmøderne kan fungere helt fint digitalt. Ikke desto mindre håber vi selvfølgelig på et uforstyrret og roligt forløb med tid til den sædvanlige fordybelse og socialisering, som vi har under et normalt kritikerskoleforløb.

Annonce