Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gratis Live-arrangement 18. februar: Europapolitisk topmøde

Hvad er de vigtigste EU-dagsordener i 2019? Margrete Auken (SF) møder Morten Løkkegaard (V), mens Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken Live inviterer til Europapolitisk topmøde med de to Europaparlamentsmedlemmer. Hvad er de vigtigste dagsordener i europæisk politik? Hvor ender det kaotiske Brexit-forløb, som briterne er havnet i? Hvad skal vi bruge Europaparlamentet til, hvis ikke de kan finde fælles løsninger på migration? Og klima? Og hvad kommer der til at ske på den europæiske scene i 2019?

Vi skyder valgforåret i gang med en fyraftensdebat i Politikens hus. Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer, Roald Als EU-kritiske tegninger danner backdrop, og vin og snacks serveres i kulissen - alt imens du bliver opdateret på europæisk politik.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Tirsdag 19. februar kl. 16.30-18:00Foredragssalen, Politikens Hus, Vestergade 28, porten, Kbh K

Læs mere og tilmeld dig på politikenbillet.dk/live

Arrangementet er lavet i samarbejde med SF og støttet af Europa Nævnet.


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden