Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gratis Live-arrangement 18. februar: Europapolitisk topmøde

Hvad er de vigtigste EU-dagsordener i 2019? Margrete Auken (SF) møder Morten Løkkegaard (V), mens Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken Live inviterer til Europapolitisk topmøde med de to Europaparlamentsmedlemmer. Hvad er de vigtigste dagsordener i europæisk politik? Hvor ender det kaotiske Brexit-forløb, som briterne er havnet i? Hvad skal vi bruge Europaparlamentet til, hvis ikke de kan finde fælles løsninger på migration? Og klima? Og hvad kommer der til at ske på den europæiske scene i 2019?

Vi skyder valgforåret i gang med en fyraftensdebat i Politikens hus. Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer, Roald Als EU-kritiske tegninger danner backdrop, og vin og snacks serveres i kulissen - alt imens du bliver opdateret på europæisk politik.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Tirsdag 19. februar kl. 16.30-18:00Foredragssalen, Politikens Hus, Vestergade 28, porten, Kbh K

Læs mere og tilmeld dig på politikenbillet.dk/live

Arrangementet er lavet i samarbejde med SF og støttet af Europa Nævnet.


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden