0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gratis Live-arrangement 18. februar: Europapolitisk topmøde

Hvad er de vigtigste EU-dagsordener i 2019? Margrete Auken (SF) møder Morten Løkkegaard (V), mens Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken Live inviterer til Europapolitisk topmøde med de to Europaparlamentsmedlemmer. Hvad er de vigtigste dagsordener i europæisk politik? Hvor ender det kaotiske Brexit-forløb, som briterne er havnet i? Hvad skal vi bruge Europaparlamentet til, hvis ikke de kan finde fælles løsninger på migration? Og klima? Og hvad kommer der til at ske på den europæiske scene i 2019?

Vi skyder valgforåret i gang med en fyraftensdebat i Politikens hus. Politikens internationale redaktør, Michael Jarlner modererer, Roald Als EU-kritiske tegninger danner backdrop, og vin og snacks serveres i kulissen - alt imens du bliver opdateret på europæisk politik.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Tirsdag 19. februar kl. 16.30-18:00Foredragssalen, Politikens Hus, Vestergade 28, porten, Kbh K

Læs mere og tilmeld dig på politikenbillet.dk/live

Arrangementet er lavet i samarbejde med SF og støttet af Europa Nævnet.


Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden