0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forvirret over Folkemødet-programmet? Johanne Schmidt-Nielsen og tre andre garvede gæster anbefaler events

Med omkring 3.000 arrangementer kan det være svært at få et overblik over, hvad man kan se og høre i Allinge. Vi har spurgt fire garvede folkemødegæster, hvad de vil anbefale.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Direktør i Red Barnet, Johanne Schmidt-Nielsen, anbefaler blandt andet DM i debat og et arrangement om børneægteskaber på dette års Folkemøde.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1Hvad nu, demokrati?

Her er en idé til en drikkeleg, man kan iværksætte, når denne debat når et intellektuelt niveau, hvor man ikke kan følge med: Drik en tår, når nogen af de tilstedeværende nævner enten en politisk tænker (Pierre Rosanvallon, Ivan Krastev, Jan-Werner Müller, David Runciman, Francis Fukuyama) eller en højtstående europæisk politiker. (Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Emmanuel Macron, Donald Tusk)

Du vil være stærkt beruset, allerede inden deltagerne er blevet enige om, at der ikke findes et reelt politisk alternativ til EU.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce