0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gratis frokost, kager og kondomer: Fattigrøvens guide til Folkemødet

Må du grave dybt i lommerne for at finde mønt til din Krølle Bølle-is i år? Så redder Politiken dig med en hustlers guide til Folkemødets billigste og gratis glæder.

Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Går man en tur langs Kæmpestranden i Allinge under Folkemødet skal man nok finde organisationer, der deler ud af et eller andet gratis.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som den økonomisk bevidste borger, du er, har du selvfølgelig købt din busbillet i god tid og booket en plads på Folkecamping eller Ungdomscamping. Skulle det være glippet, er der stadig få billetter til færgeruten Ystad-Rønne for 149 kroner. Vi anbefaler at blaffe sig frem i begge ender. Tager du telt med, findes dermasser af sheltere og naturlejrpladser, som frit kan benyttes. Du må dog kun overnatte på pladserne én nat ad gangen, vær derfor forberedt på nomadetilværelsen.

Når du er ankommet til Allinge, er det sporenstregs i gang med at boltre sig i lobbyismens lokkemad. Det er ikke tilladt for arrangører direkte at reklamere med gratis ting og sager, men her følger alligevel en række arrangementer, som du kan regne med at gå rigere fra.

Læg en god og grøn bund hos Politiken, der inviterer på gratis dhal til de første 100 gæster. Selvfølgelig garneret med en snak om klima og kødforbrug.
Politiken, Rosengården, N10, 13.00-13.30

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce