0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Croquis, kærlighedsbrevkasse og provinskultur: Politikens program på Kulturmødet

Politiken har sin egen scene på Kulturmødet på Mors. Find os i Æblehaven på Kulturpladsen 22.-23. august og se programmet lige her.

Louise Grau
Foto: Louise Grau

Politikens scene ligger i Æblehaven på Kulturpladsen

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

15.00: Åbning af Politikens scene
Kom til åbning af Politiken Lives hyggelige scene i Æblehaven med fællessang og rosé til de 100 første gæster.

15.15: Kunst og kultur i provinsen
Statslige udflytninger, rådne bananer og hovedstadens kulturparnas. Vi har talt meget om forskellen mellem land og by, men er det en falsk modsætning? Kan det virkelig passe, at det geografiske betyder så meget, når det kommer til kultur? Kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen taler med Ulla Tofte, der er direktør for Museet for Søfart i Helsingør og Gitte Ørskou, der er direktør, Kunsten, Museum of Modern Art Aalborg og kommende direktør på Moderna Museet i Stockholm.

16.15: Gin og croquis
Appelsinhud på bagdelen. Den aldrende og møre krop. Kroppen, der gradvist har mistet sin muskelkraft. Karakteristika, der værdsættes i kunstens verden, men i virkelighedens verden er tegn på svaghed, svækket viljestyrke eller overskridelse af kroppens udløbsfrist. På scenen har vi tre unikke croquismodeller, der modigt stiller deres kroppe til rådighed for kunsten og samtalen om mangfoldighed i kropsidealer. Til at ledsage – eller stimulere – det kunstneriske får du og de andre tegnere en smagsprøve på den spritnye gin ’Pærfekt’. En gin, brygget på krumme agurker. Du ved - dem, der er så grimme, at vi smider dem ud. I samarbejde med Muskelsvindfonden.

17.30: Bløde pandaer og hård magt
Bliv klogere på Danmarks forhold til Kina gennem tiden, når Politikens historieredaktion med udgangspunkt i de kinesiske pandaer i Københavns Zoo fortæller om benhård magtpolitik i blød indpakning. I hundreder af år har søde, eksotiske pelsdyr nemlig været redskaber i det storpolitiske spil mellem fyrster og regeringer. Der er muleposer med den nyeste udgave af historiemagasinet Politiken Historie til de 100 første. Værter: Hans Erik Havsteen og Anders Olling, redaktører på Politiken Historie

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter