Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jacob Fuglsang er leder på 'Netværk for ledere i folkeskolen'.
Foto: Martin Lehmann

Jacob Fuglsang er leder på 'Netværk for ledere i folkeskolen'.

Skoleledernetværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få faglig inspiration og sparring i Politikens netværk for ledere i skolen

Vil du have faglig sparring og udvikling i et tæt og fortroligt forum? Så har du nu mulighed for at tage videndelingen et skridt videre i Politikens netværk for ledere i skolen. Her vil du møde både førende eksperter og ligesindede, mens vi udforsker nye og kendte emner i dybden.

Skoleledernetværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I netværket ønsker vi at gøre den faglige sparring konkret og emnespecifik, dykke dybt ned i temaer inden for skoleledelse og danne ramme om tætte relationer mellem medlemmerne.

Det sker via:

Dedikerede medlemmer
Netværket består af maksimalt 30 medlemmer, der alle har dedikeret sig til et aktivt medlemskab af netværket. Det sikrer – sammen med et fortroligt rum – et personligt kendskab til hinandens kompetencer, erfaringer og udfordringer.

Nøje faciliterede møder
Alle møder bliver planlagt med fokus på konkret, faglig idéudvikling og løsning af medlemmernes udfordringer inden for et aktuelt og relevant tema. Vi får inspiration udefra fra førende eksperter inden for de enkelte temaer, men bringer også altid vores egen viden i spil i et givende og afvekslende format.

Et involverende format
Som medlem af netværket er du med til at definere, hvilke temaer der skal debatteres på møderne – og kan også få indflydelse på hvordan. Vi har allerede fastlagt temaet for de første to møder, men har herefter ladet programmet stå åbent, så vi sammen på det første møde kan definere, hvilke emner der er de vigtigste at få på programmet hen over året. Vi mødes fem formiddage om året – enten hos Politiken eller hos et netværksmedlem i eller i omegnen af København.

Datoer for de kommende møder

● 23. maj 2019 kl. 9.30-13

Sådan styrker du lærernes motivation
Mødet tilrettelægges ud fra medlemmernes ønsker.

● 27. august kl. 9.30-13
Temaet planlægges ud fra aktuelle tendenser & medlemmernes ønsker

● 5. november kl. 9.30-13
Temaet planlægges ud fra aktuelle tendenser & medlemmernes ønsker

● 16. januar 2020 kl. 9.30-13
Temaet planlægges ud fra aktuelle tendenser & medlemmernes ønsker

Din netværksleder
I spidsen for netværket er Jacob Fuglsang, mangeårig uddannelsesredaktør hos Politiken og erfaren netværksleder inden for området. Jacob er garant for et højt fagligt niveau og vil i rollen som netværksleder tilrettelægge indholdet og sikre en relevant og levende dialog.

Netværket er for dig:
Der er leder i en folke- eller privatskole og ønsker løbende inspiration og sparring for at holde dine faglige kompetencer opdateret. Du er interesseret i idéudveksling og at give og få inspiration.

Det formelle
Datoerne for de fem årlige møder er altid planlagt et år frem. På denne måde sikrer vi bedst, at alle medlemmer kan planlægge deres tid herefter.

Det er ikke muligt at sende en kollega i dit sted, da netværket er fortroligt, og medlemskabet derfor personligt. Du vil naturligvis modtage materialer og præsentationer fra netværksmødet

Pris
Medlemskab af et netværk koster kr. 11.900 (ekskl. moms) og løber et år ad gangen. Prisen inkluderer fem netværksmøder og kan ikke refunderes.

Til møderne får du professionel mødefacilitering af netværksleder Jacob Fuglsang, forplejning, ekspertviden fra eksterne oplægsholdere og kompetent sparring med netværkets andre medlemmer.

Skriv til Livechef hos Politiken Louise Grau på live@pol.dk for at melde dig ind i netværket eller blot høre mere. Du er også velkommen til at ringe på 30 22 34 24.

Vi glæder os til at se dig!


Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden