0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lars Dahlager: Pastakødsovs er hverdagsmadens køkkenkatastrofe

Der er for meget købesovs, melorme-pasta og ildelugtende erstatsnings-parmesan på de danske middagborde, mener Lars Dahlager i dagens klumme.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian (arkiv)
Foto: Joachim Adrian (arkiv)

Ukærligt. Spaghetti bolognese er en klassiker i verdenskøkkenet men bliver ifølge Lars Dahlager mishandlet i de fleste danske hjem.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du er som de fleste, lavede du sikkert pasta med kødsovs i går. Det er i hvert fald, hvad dine medborgere svarede i en ny undersøgelse fra Arla om danskernes yndlingsretter, hvor pasta med kødsovs (som regel blot betegnet 'pastakødsovs') blev valgt af 68 procent og 80 procent af børnefamilierne.

Det er der ikke noget galt med, og jeg sikker på, at din version var både god og lødig, langtidssimret med pancetta og Barbera d'Asti.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter