0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

PLUS: Kom til gourmet-battle mellem Europa og Australien

Smag dig igennem mad og vin fra to kontinenter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Står australsk ’Kobe-kød’ mål med Europas ypperligste udskæringer? Og hvilket kontinent har vin-førertrøjen på?

Europa og Australien er begge kendt over hele verden for høj kvalitet af kød og vin.

Men hvordan smager de bedste varer fra de to kontinenter med en afstand på 14.000 kilometer imellem sig?

Wagyu-carpaccio

A Hereford Beefstouw ved Tivoli i København og The Wine Company dækker 30. april op til gourmetbattle med en lang liste over udsøgte råvarer og retter på menuen.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter