0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Torskesalat: Med syltet gul bede, bladselleri, radiser, ramsløg og friterede kapers

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Foruden friterede kapers er radiser og bladselleri det sprøde indslag i denne opskrift.

4 stykker smørrebrød

Torskesalat
1 torskefilet på ca. 400 g
salt
sukker

Dressing
50 g cremefraiche 38 pct.
50 g mayonnaise
7 g salt
4 g sukker
3 cl citronsaft
5 g hakket dild
5 g hakket ramsløg
peber
Syltet gul bede
1 gul bede
25 g salt per liter vand

Lage
100 g sukker
100 g lagereddike
100 g vand
25 g æbleeddike, gerne lagret
5 g grøn anis
3 peberkorn
1 laurbærblad

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter