0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Topkok: Michelinræs gør maden røvsyg

Jagten på stjernerne udvisker det personlige præg, mener flere kokke.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARSEN STINE
Foto: LARSEN STINE
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Om landets mest ambitiøse restauranter skal lade champagnepropperne springe eller tage en tudekiks, afgøres onsdag. Her offentliggøres det, hvem der i år får eller mister stjerner i Guide Michelin.

Men jagten på anerkendelse kan tage overhånd, så michelinambitionerne resulterer i kedeligt enssmagende restaurantoplevelser.

Han påpeger, at de fleste gourmetrestauranter verden over halser efter de nyeste tendenser og indkøber de samme maskiner såsom ovne, der kan holde helt lave temperaturer og candyflos-maskiner til at piske skum op.

Det betyder, at tilberedningsmetoderne i det nordiske køkken er de samme som i Barcelona, Toronto og London.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter