0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michelin: »København viser altså stadig vejen frem«

Damark har flere nye halvdyre restauranter med i michelinguiden end alle andre byer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 LARS KRABBE
Foto: LARS KRABBE

Flot. Orangeriet i Kongens Have er en af de seks nye danske restauranter, der er med i michelin-guidens Bib Gourmand-kategori.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skuffelsen er til at tage og føle på.

Noma fik ikke sin tredje michelinstjerne i dag, og Rasmus Kofoed - verdens bedste kok - kom slet ikke med i michelinguiden i år.

Alligevel skal vi ikke være alt for kede af det, mener Carl Stenson, informationschef hos Michelin i de nordiske lande.

»Det er fantastisk cool, at Danmark har en to-stjernet michelin-restaurant i Noma. Jeg kan som nordbo selvfølgelig håbe, at de i fremtiden kommer til at få en stjerne mere. Men man skal huske på, at selv om Noma ikke har fået deres tredje stjerne, så er København altså stadig Nordens kulinariske hovedstad«, siger Carl Stenson til ibyen.dk.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter