0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldere: »Det rabler for Michelin«

Optimisme er afløst af skuffelse. »Fransk hovmod«, lyder det blandt andet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
SVANE BO/Jyllands Posten
Foto: SVANE BO/Jyllands Posten

Skuffet. Flere madanmeldere, deriblandt Adam Price, mener, at restaurant Geranium burde have fået en michelinstjerne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det ville jeg godt turde sætte penge på«.

Sådan lød det i sidste uge fra redaktøren på madmagasinet Gastro, Jesper Uhrup, da ibyen.dk bad ham om at forholde sig til restaurant Nomas chancer for at få en ekstra stjerne i den anerkendte michelinguide.

I dag oprindt så dagen, hvor Guide Michelin uddelte hæder.

Og nu siger Jesper Uhrup sådan her: »Det var vist godt, at jeg ikke satte nogen penge på spil«.

For selv om Jesper Uhrup i lighed med andre anmeldere »var sikker på«, at Noma fik sin tredje stjerne, skete det ikke. Restauranten må nøjes med de to stjerner, som den havde i forvejen.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter