0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Claus Meyer: »Jeg kunne gøre så meget mere«

Kokken vil ikke bare være en »happy onanist, der forkæler sine stenrige kunder«.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Dygtig. Der er en generel og bred enighed om, at Claus Meyer har betydet rigtig meget for dansk madkultur, for de sidste 10 års gastronomiske boom, for den danske selvforståelse og selvværd såvel som vores branding af forretningen Danmark udadtil. FOTO: Martin Lehmann

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det skurrer lidt i ørerne, når du siger, at folk synes, jeg er selvfed. Grundlæggende føler jeg, at jeg ikke er god nok. Det er den vigtigste drivkraft for mig som iværksætter og madmand.«, siger Claus Meyer, landets nok mest kendte kok, chefideologen i det nordiske køkken, entreprenøren bag mere end tyve virksomheder.

Vi sidder i køkkenet i hans 1800-tals villa på det indre Frederiksberg og spiser en større frokost fra Meyers gemmer: suppe af sprængt gås og nøgenbyg, hjemmelavet leverpostej, rogn af pighvar med hjemmerørt remoulade og en dåse med små finske fisk.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter