0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Flæsk er hele Danmarks nationalret

Med knap 28.000 stemmer er stegt flæsk med persillesovs valgt som Danmarks Nationalret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Madredaktør Annette Nyvang viser dig her hvordan du laver en sprød omgang stegt flæsk, både på pande, i ovnen og på grillen. Kilde: politiken.tv / Peter Vintergaard & Mikkel Stoumann Fosgrau

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så er det tid til at fatte et ordentlig stykke brystflæsk og en god skarp kniv - i hvert fald, hvis aftenmenuen skal stå på Danmarks nationalret.

Det blev nemlig, som bookmakerne forudså, stegt flæsk med persillesovs, der løb overbevisende med sejren.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter