0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dansk bagebog med grydebrød hitter i udlandet

Kirstens Skaarups 'Det æltefri brød' bliver revet væk i Tyskland.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR-foto
Foto: PR-foto

nemt. Grydebrød fungerer ved, at gryden virker som en form for dampovn, der forhindrer skorpen i at tørre ud - det der normalt stopper hævningen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danskerne elsker at bage, og inden for bagningen slår et fænomen alt andet af banen: Det er det berømte grydebrød, nogen gange kendt som 'verdens bedste brød', en metode til at bage brød i en gryde, som enhver uden det mindste kundskab til bagning kan udføre.

Det er den mest søgte opskrift på Politiken nogensinde, og nu hitter en dansk bog om emnet i udlandet. Nemlig Kirsten Skaarups 'Det æltefri grydebrød' (første version hed 'Verdens bedste brød'), der har solgt 20.000 eksemplarer herhjemme.

Bogen er netop blevet oversat og forlaget har på en måned solgt 11.000 eksemplarer til Tyskland, 5.000 til Sverige og 2.500 i Norge. Bogen har sågar været slået op i Frankfurter Algemeines livstilstillæg, hvor Kirsten Skaarup blev interviewet med indgangssppørgsmålet 'Frau Skaarup. Ist das Brot Wirklich so besonder`?

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter