0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Sådan kan du tilberede din sild

Sild er meget andet end hvide marinerede på glas. Gå ombord i røget sild, hvor du selv skal have fat i rygesmuldet, kippers, som du skal tage fra dåse, og stegte sild, du vil elske. Alle opskrifter er fra bogen ’Sild a la Palægade’.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Adsbøl
Foto: Mikkel Adsbøl
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kast dig ud i sildens mange muligheder. Her i den røgede og lune ende.

Varmrøget sild med æg og urtecreme

Køb en røget sild eller gå hele vejen og ryg den selv.

Mikkel Adsbøl
Foto fra bogen: Mikkel Adsbøl

Kippers med røræg og purløg

Kippers er saltede og røgede sild og en fast ingrediens på det engelske morgenbord.

Mikkel Adsbøl
Foto fra bogen: Mikkel Adsbøl


Stegte sild med hollandaisesauce og chips

Klæd silden pænt på med smørtung hollandaise og sprøde chips.

Mikkel Adsbøl
Foto fra bogen: Mikkel Adsbøl


Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter