0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Lad eventyret begynde og lav mad over bål

Drop hverdagens hurtige måltidsløsninger, og kom ud i naturen, hvor du kan mærke, at du lever. Bålmad kræver tid, og et bål er det ultimative samtalekøkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sommeren er for mange af os lig med tid og overskud til at gøre lidt mere af det, vi drømmer om at gøre til hverdag. For eksempel kan det være, du drømmer om at få lidt mere eventyr ind i et travlt, skemalagt liv. Er det tilfældet, kunne et sted at starte være ved at træde lidt ud af komfortzonen. Sæt hverdagens nemme måltidsløsninger og mad på 15 minutter til side og kom ud i naturen, hvor du kan mærke, at du lever.

Tænd et bål, og brug bålmaden som påskud ikke bare for at gøre noget sammen, men også for at gøre noget for dig selv. Når du laver bålmad, har du friheden til med god samvittighed at sætte dig ved bålet og med maden som påskud kigge ind i flammerne og lade roen falde over dig.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter